תופעות לוואי של פרוסייף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/02/2002 | 20:56 | מאת: דורון

שלום אני סובל כ 5 שנים מדלקת כרונית של הערמונית. החודש התחלתי לקחת פרוסייף ועד עכשיו (פחות מחודש זה משפיע בצורה מדהימה) אולם בחודש הזה התחילו לי מיגרנות חזקות כשבועיים לאחר שהתחלתי. שאלתי היא : האם האם יש איזה שהם תופעות לוואי הידועות לפרוסייף? תודה.

28/02/2002 | 22:33 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

העברתי את השאלה ל"דנור" היצרנים של PROSAFE . אני מקוה שהם יענו, ואם כן אביא את תשובתם לפורום.

01/03/2002 | 19:03 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

Dear Daniel, Thank you for your inquiry. Since PROSAFE is composed of purely natural edible food material, soybean components with slight phytoestrogenic action and other soybean components as well as lycopene (tomato component) that are consider an effective anti-oxidants, no side effects can in all probabilities occur. More information can be obtained from the Israeli pharmaceutical firm that distribute PROSAFE in Israel. 03-9373239 Best regards, Ishai Tzur =============== Original message -------------------------- > Comments: I am a frequent participant in "doctors.co.il" prostate forum. > The question has come up whether PROSAFE has any known side effects. > Thank you > > Please send me additional information >

03/03/2002 | 15:49 | מאת: שלומי

דני שלום, לפני ימים אחדים, בתשובה לשאלתי - כיצד יכול אדם נטול סימפטומים ובריא (אני בן 49) למנוע מראש הגדלת-יתר של הערמונית - ענית: קח PROSAFE. מן המשתתפים כאן בפורום אני מבין שהוא יעיל בטעיפול בדלקת הערמונית, אך כיצד הוא יכול להשפיע על מי שאין לו כל סימפומים (לפי שעה, tuch wood)?

03/03/2002 | 10:26 | מאת: אמיר

לדורון, אני סובל מדלקת כרונית בערמונית כבר שנתיים , לוקח פרוסייף חצי שנה ואין ספק שזה שיפר את המצב אם כי לא פתר את הבעיה. לפני כחודשיים עשיתי נסיון להפסיק עם הפרוסייפ ופשוט תוך חודש המצב הדרדר שוב לכן חזרתי לזה, אצלי תופעות הלווי הינן אדמומיות ופריחה קלה בפנים. במה מתבטאים אצלך הסימפטומים של הדלקת הערמונית? אצלי זה תכיפות במתן שתן ואי נוחות כללית באיזור

03/03/2002 | 22:34 | מאת: דורון

שלום אמיר אני סובל מהדלקת הכרונית כבר 5 שנים. אצלי מתבטאים הסימפטומים בכאבים תמידיים באזור הבטן התחתונה והאשכים, כמו כן לפעמים צריבה במתן שתן וקושי בהטלת שתן. אבל אני משתדל לחיות עם זה נורמלי (כבר די התרגלתי). לפני כחודש התחלתי לקחת פרוסייף ותוך שבוע המצב השתפר פלאים - בחיים עוד לא עזרה לי תרופה טבעית כמו שזה עזר, אולם לאחר שבועיים של נטילת התרופה התחילו לי כאבי ראש בלתי פוסקים, מיגרנות איומות! כמות האופטלגין שלקחתי באותו שבוע לא תבייש גדוד של היפוכנדרים. אני עדיין לא בטוח שכאבי הראש האלו הם כתוצאה מהפרוסייף אבל יום לאחר שהפסקתי לקחת את הכדורים הפסיק לי כאב הראש (בלי אופטלגין). כרגע אני מחכה קצת ואני שוב אנסה לקחת, אם יחזרו כאבי הראש לא יהיה ספק שזה מהפרוסייף. אם זה יעניין אותך אני אידע אותך ואת כל הפורום. מקווה שעזרתי. דורון.

11/03/2002 | 00:26 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לדורון שלום אני אישית לא נתקלתי במגרנה עקב פרוסייף. עצתי לך להפסיק לתקופה מסוימת, אם הכאב ימשך לך להבדק ע"י רופא המשפחה שלך. אם הכאב יחלוף תנסה לקחת שוב ואם תראה שכאבי הראש חוזרים אולי תוסף מזון זה לא מתאים לך. אני אישית נתקלתי במקרים בודדים בשתי תופעות לוואי: 1. צרבות ( לכן גם מומלץ לא לקחת על קיבה ריקה) 2. כאבי בטן וגזים מרובים . ד"ר אריאלי

12/03/2002 | 22:25 | מאת: דורון

תודה רבה אני עכשיו בתקופה של שבועיים מאז שהפסקתי לקחת את הפרוסייף. ובקרוב אני אתחיל לקחת שוב בכדי לדעת אם זה מה שבאמת גרם לכאבי ראש. רק רציתי עוד לדעת אם כמות פחותה של כדור אחד ביום גם כן משפיעה? שוב תודה דורון

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת