זריקות זולדקס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/02/2002 | 08:15 | מאת: יאיר

שלום לפני ההקרנות (אדנקרצינומה)ניתנו 3 זריקות זולדקס אחת לחודש. כל כמה זמן ולאיזו תקופה מקובל להמשיך את הזריקות? תודה.

28/02/2002 | 19:41 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליאיר שלום תקופת הטיפול בזולדקס תקבע ע"י הרופאים שלך בהתאם לתשובות ה- PSA בגמר ההקרנות. אני מציע לך להצטרף לקבוצת התמיכה שלנו. ד"ר אריאלי

20/11/2013 | 22:51 | מאת: יוסי

שלום רב. מצאו אצלי PSA גבוה ובעקבותיו סרטן הערמונית. עברתי הקרנות 36 במספר ואני מקבל זריקות זולדקס כל 3 חודשים אשר גרמו לניפוח הבטן ולגידול משמעותי לפי דעתי בשדיים בנוסף לגלי חום וירידה במוטיבציה.עלי לציין שאני בן 81 ותמיד הייתי בריא.רציתי לדעת מה צופן לי העתיד? בתודה יוסי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת