משקל הערמונית אחרי TURP

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

19/08/2014 | 14:20 | מאת: יעקוב מרקוביץ

אני בן 74. משקל הערמונית אחרי TURP יצא 63 גרם לפי US, לאומת 66 גרם לפני הניתוח. איך אפשר להסביר זה? חוץ מזה, כרגה הכול בסדר. יכול להיות שהמנתח שיחרר רק הסתימה והבטיח לעצמו עבודה אחרי אוד שנה-הנתיים? תודה רבה

מידות גודל הערמונית נותנות מידע על גודל הערמונית וכן על משקלה. המידות הן של קופסית הערמונית . בניתוח לא מוציאים את הקופסית אלא רק את הליבה ולכן מידות הקופסית משתנות מעט מאוד מיד לאחר הניתוח . כך שתהיה מרוצה שהניתוח הצליח .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת