בלוטה מאחורי האוזן- סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

26/01/2004 | 13:20 | מאת: מקסים

לאחרונה הבחנתי באופן פתאומי ומפתיע כי "צמחה" לי בלוטה מאחורי האוזן. אני גבר בריא בן 25 ומודאג כיוון שלאמי הוסר גידול שפיר ממקום דומה. האם דבר זה מציב אותי אוטומטית בקבוצת סיכון? עלי לציין שהגוש אינו כואב אך מורגש מבחינת גודל. האם הסיבה יכולה להיות בעיה בשיניים.חניכיים? לאיזב רופא עלי לפנות?

29/01/2004 | 22:44 | מאת: ד"ר אילן אטלס

אינני רואה קשר לגינקו אונקולוגיה - גידולים של מערכת הרביה ולכן רצוי לפנות לכירורג או פנימאי אשר יברר ברור ראשוני

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית