המשך - דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

11/08/2016 | 18:28 | מאת: מיכל

בבדיקת hpv התגלה זן 51, כל הפאפאסים והביופסיות תקינות. ובכל זאת דימומים לאחר קיום יחסי מין. הרופא לא ממליץ הקפאה או ליזר כי לא חושב שזה טוב, הוא מאמין בחיתוך קונוס כדי לתת לבדיקה. מה דעתך? האם אני מזיקה לעצמי באיזושהי צורה אם אני עושה את החיתוך קונוס מידה ואין בעצם שום תאים סרטניים?

ניתוח כריתה - קוניזציה מומלץ במידה ויש שינויים טרום סרטניים בצוואר הרחם, והקפאה או לייזר לצריבה מקובלים כטיפול בשל דימומים ללא שינויים טרום ממאירים , אבל שוב ללא בדיקה קשה לחוות דיעה מדויקת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית