ערכי C125 עולים....................

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/07/2016 | 10:44 | מאת: דנה

שלום, אני בת 35 עם סיכון מוגבר לסרטן שחלות. אני מבצעת מעקבים על בדיקה גניקולגית, אולטרסאונד וC125. בבדיקות הגניקולגיות והאולטרסאונד הכל תקין, אך בבדיקת C125 התקבל ערך 42 ובבדיקה נוספת לאחר חודש 55. אציין שאני כשנה לאחר לידה. לפני ההריון היה ערך 22. לפני כחודש אובחן לי חיידק הליקובקטר בקיבה- האם החיידק יכול להיות הסיבה לעליית הערך? קראתי שבעיות במערכת העיכול משפיעות על הערך. תודה.

יש הרבה סיבות לעליתת CA-125 ובכלל זה כל דלקת בחלל הבטן לכן במידה ובדיקת ה US תקינה , מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד חודש וסביר שתהיה בסדר במקרה ותהיה עליה מתמדת יהיה צורך לפנות ליעוץ ולשקול בדיקת סיטי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית