תוצאות בדיקת us

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

17/06/2016 | 10:40 | מאת: אירית

שלום אני בת 45 אם ל4 ילדים שילדתי 4קסרים אני חיה עם מיומה במשך 10 שניים ובמשך 10 שנים אני במעקב הייתי us בתשובת שרירן אינטרא מוראלי 8076 ממ זרימה נאווסקולריזציה r.i של 0.26 וכלי דם נוסף 0.22 מאוד מודאגת האם האלטרנטיווה היא כריתת רחם האם אפשר לקבל אינפורמציה לגבי התשובות האם זה דחוף תודה רבה רבה

לרב ההחלטה על ביצוע ניתוח לכריתת רחם בשל מיומה קשור למידה של דימומים או כאבים נילווים ונדיר שמומלץ ניתוח רק "בגלל" תוצאת US אבל כמובן שאין אפשרות לתת לך יעוץ מתאים במסגרת הפורום ללא בדיקה מסודרת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית