ביופסיה: פוליפ רחמי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/01/2015 | 21:18 | מאת: Maya

לפני כשלושה שבועות הוציאו לי פוליפ מהרחם. תוצאת הביופסיה איננה מובנת לי: הבחנה קלינית: Endometrical polyp Hysteroscopy מקום לקיחת הביופסיה/הערות: ישנה התאמה בין פרטי הנבדק שעל גבי ההפניה לבין הפרטים המופיעים על מיכל הדגימה. דגימה מאקרוסקופית: K-23200 התקבל קטע רקמה פוליפואידי לבן בקוטר 1,5 סמ' עם גבעול באורך 0,7 סמ' (-1/2). תודה רבה!

התשובה שמסרת היא חלקית בלבד וחסר החלק העיקרי שלרב כתוב באנגלית וזה התאור המיקרוסקופי של הפוליפ

31/01/2015 | 23:36 | מאת: Maya

אכתוב ברשותך את הכל: אבחנות קליניות: ENDOMETRICAL POLIP HYSTEROSCOPY מקום לקיחת הביופסיה.הערות: ישנה התאמה בין פרטי הבנדק שעל גבי ההפניה לבין הפרטים על מיכל הדגימה. 1) פוליפ רחמי. בדיקה מאקרוסקופית: K-23200 התקבל קטע רקמה פוליפואידי לבן בקוטר 1,5 סמ' עם גבעול באורך 0,7 סמ'. (-1/2) בדיקה מיקרוסקופית/הבחנה: K-23200 Endometrial popyp. הרבה תודה על הסבלנות. מאיה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית