דלקות ברחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

11/01/2004 | 14:05 | מאת: מורן

ומשפיע על היחסים ביני לבין בעלי. שלום רב! אני בת 29 , לפני כשנתיים התחילו כאבים באיזור הבטן, כאבים חותכים מאד, לא יכולתי לשבת או לשכב. הלכתי לרופאת נשים וגילו שיש לי דלקת חריפה ברחם. קיבלתי אנטיביוטיקה וזה עבר. כעבור כמה חודשים שוב גילו דלקת ברחם. וכך - חוזר חלילה!!! למרות האנטיביוטיקה שקיבלתי וגם בעלי קיבל אנטיביוטיקה שוב מופיעים תסמינים המעידים על התופעה. ראוי לציין שהכאבים הם לא עזים כמו בעבר אבל עדיין הנושא מטריד אותי מאד ומשפיע על היחסים ביני ובין בעלי. אנחנו חרדים לקיים יחסי מין וכל פעם שיש כאבים אני פוחדת לגלות שוב שמדובר באותה בעיייה. חשוב לציין שעשיתי מספר פעמים אולטרסואנד והכל נמצא תקין וכן ערכתי בדיקת צוואר הרחם הרבה פעמים והבדיקה תקינה. מה עוד יש באפשרותי לעשות? ומדוע הבעייה חוזרת כל פעם מחדש? בברכה, מורן

על מנת לנסות לענות לשאלתך חסרים פרטים על תלודות מילדותיים, סוגי טיפולים שקיבלת ותוצאות בדיקות מעבדה, זאת אומרת שרצוי שתפני ליעוץ נוסף עם כל הנתונים הנ"ל,

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית