פאפ דק + HPV TYPE

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/06/2004 | 17:08 | מאת: רווית

אני בת 28, לפני 4 שנים עברתי קוניזציה של צוואר הרחם, עקב CIN 1 ו CIN 2. כיום אני במעקב אצל רופא נשים כולל קולפוסקופיה ומשטח פאפ.(שהתגלו כתקינות לאחר הניתוח).בתאריך 30.3.04 ביצעתי בדיקת פאפ דק + HPV TYPE.שאינה כלולה בסל הבריאות) לאחר חודש קיבלתי את תוצאת בדיקת הפאפ שהיא: SATISFACTORY WITHIN NORMAL LIMITS אבקש לדעת בבקשה, מה זה אומר? לגבי תשובת HPV TYPE עדיין לא קיבלתי תשובה (עברו כבר כחודשיים וחצי) אבקש לדעת ברשותך, אם ידוע לך כמה זמן עליי עוד לחכות לתוצאות הבדיקה הנ"ל? אני מודאגת ולחוצה....אודה לתשובך בהקדם.

10/06/2004 | 17:21 | מאת: רווית

האם בדיקת "פאפ דק" נחשבת אמינה או שניתן להסתפק בבדיקת ה"פאפ" הרגילה של קופ"ח?

10/06/2004 | 23:16 | מאת: אחת

ציטוט של ד"ר אלון בן -אריה (עמוד 3 בפורום): "בדיקת PAP בשיטה של THIN-PREP היא מדוייקת יותר וחסרונה היחיד לעומת בדיקה ה-PAP השגרתית, היא מחירה.

12/06/2004 | 17:15 | מאת: ד"ר אילן אטלס

העובדה שבפפ תקין קובעת הרבה יותר רצוי שתבצעי פפ לפחות פעם בשנה וכך תדשמרי על עצמך בנוסף רצוי פעם אחת להוסיף קולפוסקופיה בברכה

13/06/2004 | 12:36 | מאת: רווית

אשמח לקבל תשובה בקשר לתשובת HPV TYPING (כמה זמן עליי לחכות לתוצאת הבדיקה?) בברכה...

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית