גוש בפות - דחוף ביותר!!!

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

14/06/2006 | 15:30 | מאת: סילבי

לפני שבוע הרגשתי אי נוחות באזור המפשעה (כאב קטן) כשמששתי הבחנתי בגולה קטנה פנימית מתחת לשפה החיצונית קרוב לפתח הנרתיק. היום הכאב הפך לחד יותר אפילו הבחנתי דרך מראה שהצמדתי לרגליי שהגוש התנפח ומכסה חלק גדול מפתח הנרתיק. התחושה לא נעימה בזמן הליכה ואפילו בישיבה. אני מדגישה שהגוש כמו גולה בינונית פנימית וגרמה למתיחת העור וסגירה חלקית של פתח הנרתיק. אני מודאגת מאוד. מה זה יכול להיות עפ"י התאור הר"מ??? כדאי לפנות למיון? *תור לרופא נשים יש לי רק ביום ב' 19.6.06 עד אז אני עם פרפרים בבטן, מחשבות וחרדות. אודה לתשובתך בהקדם.

14/06/2006 | 21:58 | מאת: סילבי

בשעות הצהריים הבחנתי במוגלה עם דם מאזור הנפיחות. כאשר הפעלתי לחץ קל במישוש של הגולה האזור הפריש מוגלה דמית בכמות גדולה יותר. אני לא מבינה ממה זה??? לא היה לי שום פצע קודם לכן שהסתכלתי במראה... אודה לתשובתך בהקדם אני בלחץ נוראי!!!!

16/06/2006 | 18:55 | מאת: סילבי

בבדיקת רופא נשים נאמר לי שזה בלוטת ברטולין. לאחר ניקוז עצמי של הבלוטה אני מרגישה הקלה רבה. מגע בבלוטה מוכיחה שהיא אפילו התכווצה בקגוגלה ואפשר להגיד שבכלל לא כואבת כבר. אבל הרופא טוען שהתנקזה באופן חלקי. צריך לעבור ניתוח פעולה כירוגית לכריתת הבלוטה. אני מבקשת את חוות דעתך בנושא, אני לא חושבת שכרגע אני זקוקה לניתוח ובייחוד אחרי שהבלוטה קטנה ולא כואבת. מה ההשלכות של דחיית ניתוח מסוג זה? האם אני יעשה נגד בלתי הפיך בכך שלא אבצע ניתוח? תודה

19/06/2006 | 03:54 | מאת: ד"ר אילן אטלס

בואי נקווה שזהו ממצא שפיר כמובן ממצא מסוג זה אנו יכולים להביע דעה רק לאחר מראה בברכה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית