CA-125

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

01/12/2005 | 19:19 | מאת: סיסי

שלום וערב טוב לפני כשנה וחודשיים עברתי הפרדת הדבקויות ברחם C125 = היה 12.1 בבדיקה דם שגרתית הדם ה- CA125 הוא 12.9 האם זה מורה על בעיה כלשהיא?? אנא תשובתכם בהקדם בתודה

01/12/2005 | 19:54 | מאת: אלמונית

שלום רב, עד שתקבלי תשובה מוסמכת, אז הערך הוא תקין לחלוטין אין כל בעיה, הערך התקין הוא עד 35 ועליות כאלה הן חסרות משמעות לחלוטין , ובכלל הערך נמוך מאוד. רק כדרך אגב, זה סמן של השחלות ולא של הרחם, לא ממש ברור לי למה שלחו אותך לבדיקה הזאת, אבל הרופא וודאי יודע יותר ממני.

03/12/2005 | 01:41 | מאת: ד"ר אילן אטלס

חשוב מאוד למה בכלל שלחו את הבדיקה כי ערכים אלו הם בתחום הנורמה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית