שאלה נוספת בעניין הקיטרודה.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/08/2020 | 21:51 | מאת: מירה

תודה על תשובתך, רציתי לשאול בעניין זה שאלה נוספת : 1. מהי הבדיקה הגנטית (לא brca), אותה הזכרת בתשובתך? לאיזה בדיקה התכוונת, בדיקה שיכולה להראות סיכוי טוב לתגובה? 2 האם ידוע לך במקרה באלו מרכזים בארץ קיימים מחקרים בהם נותנים קיטרודה לחולות ללא קשר לנשאות כלשהי או אי -נשאות ? מהי תרופה הדומה לקיטרודה ? תודה רבה מראש

1. PD1 או PLD1 2. אני יודע בודאות שבקפלן, בלינסון, תל השומר אבל בטוח שבעוד מרכזים אולי , הילל יפה בחדרה, כרמל ורמבם בחיפה וולפסון

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית