חזרה של בטא לאחר טיפול במולארי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

23/11/2019 | 14:07 | מאת: אודליה

שלום, שאלה נוספת: לקח המון זמן עד שאובחנתי במולארי- אחרי גרידה בשבוע 8, הבטא לא ירדה ואף התחילה לעלות בשלב מסוים, אבל לא מצאו כלום ברחם או מחוץ לו, וגם לא בmri. בהתחלה התייחסו לזה כהריון חוץ רחמי (שכביכול היה במקביל לרחמי), ונתנו לי 3 זריקות מטוטרקסט כשאחרי כל אחת מהן הייתה ירידה לזמן קצר ואז שוב עלייה. בגלל התנהגות הבטא הוחלט שמדובר במולארי, ואני מקבלת מטוטרקסט אחת לשבוע עד שהבטא תתאפס ואז עוד זריקת קונסולידציה. השאלה שלי היא מה הסיכויים שהבטא תעלה שוב בתקופת המעקב? אחרי תקופה כל כך ארוכה של עליות וירידות? אני ממש דואגת...

23/11/2019 | 15:37 | מאת: אודליה

רק הבהרה- לא ידעו מה זה כי תוכן הרחם לא נשלח לפתולוגיה בגרידה.

רב הסיכויים שהטיפול שאת מקבלת יהיה מספק במקרים נדירים יש צורך בתרופה נוספת אחרת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית