סרטן השחלות לאמא שלי גילוי ממש מהשבועות האחרונים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

06/10/2019 | 01:37 | מאת: בן

היי אמא שלי בת 62 לאחר עצירות, תפיחות בטן , נשלחה למיון לבדיקה עברה ct עם חומרי ניגודי ושם גילו Omental cake זה הסיכום של הסיטי תהליך תופס מקום בשחלה הימנית עם מיימת בכמות גדולה האדרה ועיבוי של פריטונאום ואימפלנטים אומנטליים מרובים עברה ביופסיה מהאומנטום והתשובה שקבלנו היא : Carcinosarcoma Malignant mullerian mixed mesodermal tumor סוג הגידול השאלה שלי היא מה הפענוח הבנו שזה גידול מעורב ממאיר האם יש טיפול ? מה השלב של המחלה שלה ? היא עם מיימת בבטן עוברת ניקוז וביום ב׳ הקרוב יש ייעוץ עם רופאים להמשך טיפול לאחר כל הבדיקות שהיא השלימה רוצה קצת שתעזור לי תכוון אותי עם יש טיפול לכל זה  ובאיזה שלב היא? ומה הדרכי טיפול בכל התיאור שנתתי לך?

לפי התאור נראה שמדובר בשלב 3 וסביר שהטיפול יכלול תחילה כמטורפים ובהמשך לשקול ניתוח

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית