סרטן השחלות - בדיקת CA-125

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/07/2019 | 12:59 | מאת: L

שלום, אני לאחר גילוי של סרטן השחלות (21.01.18) ולאחר ניתוח גדול להוצאת כול המערכת הגניקולוגית ולאחר טיפול כימותרפי. סיימתי טיפול באוגוסט 2018 מדד ה CA-125 היה 12.8. לאחר 4 חודשים דצמבר 2018 מדד ה CA-125 היה 10.4 באפריל 2019 היה המדד 8.5 ונכון לאתמול עלה המדד ל 13.7. השאלה היא אם עליה זו היא משמעותי ומראה על התחדשות המחלה? אודה לך על תשובתך המהירה תודה ויומנפלא.

תוצאת ה CA-125 האחרונה היא הטווח הנורמה ורק קצת מעל הבדיקה הקודמת קרוב לודאי שזה תקין אבל רק בדיקות עתידיות יוכלו להראות את המגמה

02/08/2019 | 09:37 | מאת: L

ראשית תודה על התשובה וההתיחסות. זה קצת הרגיע אותי מכוון שבתוצאות הבדיקה בכללית נכתב "במעקב השווה לערך הקודם הבדל משמעותי מתוצאה קודמת". לכן היה חשוב לי לשמוע מנסיונך. שוב תודה ורק בריאות.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית