דימום מאסיבי אחרי קיום יחסי מין גם ללא חדירה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/07/2019 | 19:02 | מאת: ענבל

שלום, אני בת 23, לוקחת יאז כבר כמה שנים.. לפני שנה עברתי טיפול לצריבת כלי דם בצוואר הרחם, בעיקבות דימומים בלתי מוסברים שאינם וסת ,לאחר קיום יחסי מין גם ללא חדירה. לצערי הצריבה לא מנעה מהדימום לחזור על עצמו לעיתים קרובות.. יש לציין שבוצעו כמה בדיקות פאפ והן היו תקינות כולל קולופוסקופיה האם ההשפעה של הגלולות על רירית הרחם קשורה לעיניין? או בכלל משהו אחר? אשמח לתשובה ולעצה מקצועית שתציל אותי מהמצב הנסיך והוא נעים..

גם גלולות וגם בעיה בצוואר הרחם יכולים לגרום לדימום לא סדיר ולעיתים דרושה צריבה חוזרת של צוואר הרחם אך ללא בדיקה + אולטרסאונד קשה לחוות דיעה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית