תקון דפנות הנרתיק

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

14/12/2003 | 01:38 | מאת: גילה

לפני שנה חלה נפילה של דופן הנרתיק הדבר מציק ומפריע לי מאד וגורם לכ 9-10 פעמים להשתין. בדיקות אורו גנקולגיות שערכתי לא העלה הפרעה בשלפוחית השתן. האם תקון הדפנות הוא ניתוח קשה ופוגע בעצבים וברגישות המינית. אני בת 50

את סובלת מבעיה שמטרידה נשים רבות. ניתוח במקרים הדרושים הוא פשוט יחסית ללא השלכות עיצביות או מיניות. המלצתי לפנות לגניקולוג העוסק בתחום של אורוגניקולוגיה ורצפת האגן (ראי פורום חדש שנפתח בנושא זה)

26/12/2003 | 08:30 | מאת: אדווה

הייתי ממליצה לך לפנות לפורום אנדוסקופיה גינקולוגית ב- doctors.co.il

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית