Cin חוזר.מה לעשות אחרי שתי קוניזציות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

19/06/2019 | 11:55 | מאת: שני

שלום פרופסור בן אריה אז ככה גילו ליsin 1עשו קוניזציה ללא מעורבות שולייםב2013. 03/2017-sin דרגה 2 עשו שוב קוניזציה 08/2017קולוסקופיה-sin 1 01/2018pap with ascus susp cin2-3 10/2018-pap with ascus susp lsil ןאחרון חביב 04/2019ביופסיה מיצוואר הרחם שעה 6 תוצאה= cin-1-focal PAP תקין ECC תקין לאור כל הסטורית הנל מה אתה ממליץ לעשות הוירוס כל הזמן חוזר מתי זה יכול להיות מסוכן שיכול להגיע לסרטן? והאים צריך לעשות HPV TAIPING? אוו להמשיך במעקב צמוד? אודה לך על תשובה מפורטת

בהחלט מומלץ לבצע בדיקת HPV-TYPING במקרה כשלך של שינויים מתמידים אבל לרב בדרגה קלה כרגע זה לא נראה מסוכן אבל הבדיקה תוכל לעזור להחליט מה צריך להיות המשך הטיפול והמעקב

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית