התלבטות בן גמזר לכימו

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

16/06/2019 | 19:50 | מאת: עליזה

הצקדמות מחלה בבלוטות לימפה מעל ומתחת לסרעפת ( יש בלוטה כף משמאל) סרטן שחלות מנאי 2013 נתוח פלוס קרבו ןטקסול לאחר אוסטין וטקסול שבועי ופעמים הקרנה אודה לך על המלצנ תודה

16/06/2019 | 19:53 | מאת: התלבטות בין גמזר לאולפריב

שכחתי להוסיף אולפריב של המחקר

השאלה לא לגמרי ברורה גמזר לרב ניתן יחד עם פלטינום האם מועמדת למחקר עם olaparib או שקיבלת olaparib במסגרת מחקר בעבר

17/06/2019 | 17:17 | מאת: המשך לשאלה התלבטות בין כימו למחקר אולפריב

אני מתלבטת בין מחקר אולפריב לבין טיפול כימי כמזר. לא קיבלתי עדיין פשוט חיכתי כמה חוגשים שהגוש יהיה מתאים למחקר ועשיתי פעמים סיטי ולא התאים הגוש לפי המספר שרוצים והמרקר טיפס גבוה מאוד ובצעתי פט סיטי והתשובות כבר כתבתי לך תודה מבקשת לדעת מה הכי יועיל לי כרגע אולפריב או כימו גמזר

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית