מצב עמום- שינויים טרום

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

25/03/2019 | 11:21 | מאת: הילי

שלום רב, כ"כ הרבה שאלות על הלפני ועל מה הגורמים...מקווה שתוכל לעשות עבורי סדר בראש: בת 39 בריאה, מזה כשנתיים במעקב בשל דלקות חוזרות בצוואר הרחם ופאפ לא תקין. לאחר קוניזציה : cin 1. השאלה שלי היא האם מצב זה מחייב שנדבקתי ב-HPV ? ואיך בכלל יודעים אם נדבקתי ובאיזה זן מדובר? האם בהכרח בן זוגי נדבק והאם עליו לגשת להיבדק? תודה רבה

כמעט ב 100% מהמקרים CIN הוא תוצאה מהדבקה בנגיף הפפילומה שניתן לבדוק מה הזן על ידי בדיקת HPV TYPING אם בן הזוג לא רואה נגעים אז אין צורך שייבדק

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית