מעכבי פארפ-הישנות מחלה מפושטת

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

20/03/2019 | 08:45 | מאת: האחת

בוקר אור אשמח מאוד לעזרתך 1.מה יכולים לעשות מעכבי פארפ במצב של הישנות מחלה שהשתפרה בזמן קרבופלטין אבלעדיין פעילה ומפושטת?מה התרחישים שיכולים להיות? 2. איזה מעכב פארפ נכון לאישה שאינה נשאית brca ומוגדרת רגישה לפלטינום אבל באופן גבולי(חזרה אחרי חצח שנה בדיוק).? תודה מראש

מעכבי PARPP עשויים לעזור בכל שלב של המחלה אבל בעיקר הוכחה יעילותם בחולות נשאיות BRCA גם בטיפול ראשוני וגם במחלה חוזרת. עד כה לא נערכו מחקרים שעשו השוואה בין הסוגים השונים של מעכבי ה PARPP ובאופן עקרוני לכולם יש יעילות בטיפול

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית