כאבי בטן מוזרים ולא ברורים.למה??

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

02/03/2019 | 08:43 | מאת: אחותה האוהבת

שלום רב. מקווה שאולי תוכל לעזור לי לעזור לאחותי. איותי עם סרטן שחלות שלב מתקדם המחלה חזרה(אחרי קרבו טקסול וניתוח גדול) ומטופלת בקרבו גמזר. המרקרים ירדו בארבעת הטיפןלים הראשונים ובטיפול החמישי המרקר נתקע.בחודש וחצי האחרונים סובלת מכאבי בטן תחתונה שהיא מתארת אותם ככאב בבשר.כלומר כשהיא נוגעת בבשר היא מרגישה כאב פנימי באיזור הצלקת הניתוחית אבל בכלל בבטן התחתונה .כל פעם בצד אחר או דו צדדי. מה משמעות הכאב הזה לדעתך(ברור לי שאתה לא יכול להגיד בודאות) ?קשור להתקדמות המחלה? הכאב מלחיץ אותנה. תודה גדולה מאוד

קשהבאמת לחוות דיעה ללא בדיקה ובכל מקרהקרוב לודאי שרק בדיקת סיטי-פט תוכל לתת מענה האם הכאבים קשורים למחלה או לצלקות פנימיות שלאחר הניתוח

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית