מעכבי פארפ המשך לאחר הישנות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/02/2019 | 07:42 | מאת: האחת שלה

אמא בהישנות סרטן שחלה לא נשאית. סבב ראשון קרבו טקסול בחזרה דוקסיל-החמרה והחלפה-לקרבו גמזר עובד טוב  לפי המרקר.   מסיימת בקרוב סבב 6.  1.אם הפט לא יהיה נקי. (אחרי 3 סבבים מרקר ירד מ1000 ל260) ימשיכו כימו? 2.הומלץ בהמשךעל מעכב פארפ. עם מאפייניה.הכיוון הוא הניראפריב?האם יש מחקר בארץ שאפשר להצטרף אליו?.

1. אם יראו המשך שיפור ניתן להמשיך כימוטרפיה 2. למיטב ידיעתי אין כרגע מחקר בארץ עם מעכב פארפ שיתאים לאימך

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית