בדיקה היסטרסקופיה +ביופסיה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/01/2019 | 20:30 | מאת: בדיקה

אני בת 47 ביקרתי אצל רופאת נשים שאמרה כי הרחם שלי גדול מהרגיל לגיל המעבר ונתנה לי הפניה להיסטרסקופיה +ביופסיה אך היום התקשרו מהמרפאה ואמרו כי הפרופסור החליט לעשות לי אולטרסאונד למרות שהרופאים בקשה בדיקה אחרת ...מה הסיבה שעומדת מאחורי השינוי בבדיקה לדעתך? תודה מראש

24/01/2019 | 20:39 | מאת: בהמשך לאבחון רחם מוגדל

עוד שאלה ...אני סובלת כבר מעל לשנה מכאבי גב תחתון שמקרין לי לרגליים האם יש קשר לעניין הרחם המוגדל ?...תודה

ללא נתונים ברורים יותר איני יכול לתת תשובה

רחם מאד גדול יכול להיות מלווה בכאבים קורנים לרגליים אך זו תלונה לא שכיחה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית