לחוצה מאוד וזקוקה לעזרתך

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/11/2018 | 13:47 | מאת: האוהבת

שבת שלום פרופסור בן אריה. אמי חולה בסרטן שחלות שלב3c . סבב ראשון 9 טיפול קרבו וטקסול באמצע ניתוח. נקיון 95 אחוז אחרי ניתוח פט לכאורה נקי. אווסטין כשימור לאחר ארבעה חודשים עלייה מתונה של המרקרים ולאחר חצי שנהמהגדרת נסיגת המחלה חזרה בעיקר בבלוטות על פי המרקרים ובעקבותיהם פט סיטי.  בגלל החזרה המהירה ובעצם אי נקיון מלא למרות כמות טיפולים גבוהה העדיפו לעבור לדוקסיל.ארבעה טיפולים מרקר עלה בפטסיטי החמרתהמחלה גדילהשל כל הגושים והבלוטות ב-70 אחוזים(ארבעה חודשים אחרי פט קודם) והתפשטות בפריטונאום ובבית החזה.  1.מה האפשרויות הטיפוליןת?עדיף לחזור לקרבו טקסול שעזר אבלבודאות לא מנקה או לחזור לאפשרויות אחרותקרבו עםגמזר.טופוטקאן ?יש עוד טיפולים? היא לא נשאית. 2. האם הביולוגי כמו נירפאריב רלוונטי בשלב זה או רק כימותרפיה? 3. איזה טיפולי אימונתרפיה רלוונטיים בשלב זה?  אודה מאוד לתשובתךועזרתך

לאור החזרה היחסית מהירה וחוסר תגובה לדוקסיל נראה הגיוני לנסות גמזר עם פלטינום לנירפריב ודומיו פוטנציאל לעבוד גם לא בנשאיות, אבל בנתיים לא בסל ואפשר להתיעץ עם האונקולוג המטפל האם מתאים למחקר או לרכוש דרך ביטוח אם יש וכך גם לגבי אימונותרפיה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית