בטא אחרי הריון מולארי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/10/2018 | 15:35 | מאת: נועה

שלום, עברתי גרידה בשבוע 9 אחרי שלא היה דופק לעובר, בפתולוגיה התברר שהיה הריון מולארי חלקי. עשיתי בדיקת בטא 3 שבועות אחרי הגרידה ויצא בטא 53. שאלתי: האם נורמלי? מתי אמור להתאפס? כמה זמן לחכות לפני בדיקת דם הבאה? תודה מראש.

זהו ערך נורמלי מומלץ בדיקה פעם בשבוע וצריך לראות ירידה הדרגתית בין בדיקה לבדיקה , של כ10-20% יכול לקחת אף חודשיים או שלשה עד שיגיע לאפס

21/10/2018 | 17:55 | מאת: נועה

תודה רבה על תשובתך, כרגע אני שבועיים אחרי (5 שבועות אחרי גרידה), בטא היום יצאה 7. שאלתי: האם יכול להתקיים ביוץ או רק אחרי איפוס מלא? תודה מראש

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית