דוקסיל דוקסיל..אלף שאלות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

01/10/2018 | 21:32 | מאת: האוהבת הכי

שלום רב לפרופסור בן אריה תודה עלהמענה והעזרה. כתבתי מספר פעמים על אמי ואשאל שאלה שברור לי שאין תשובה ברורה עליה. הישנות סרטן שחלותאחרי חצי שנה.עברו מטקסול קרבו לדוקסיל.התחלנו לפני טיפול עם מרקר 220 אחרי טיפול אחד 835 אחרי טיפול שני 810 מחר בדיקה אחרי טיפול שלישי. 1.אם הטיפול לא עוזר מה צפוי לראות אם הטיפול עוזר מה צפוי לראות. ריאלי לצפות למרקרים נורמטיביים כמו שהיהבסבב הקודם?יודעת שאין תשובות ברורות לשאלהאך אשמח להכוונה/הכנה. 2.האם יש מקרים אחרי חזרה שמגיעים לרמסיה? האם יש מצבים שהרמסיה ארוכה מהסבב הראשוו. אתה עושה עבודת קודש תודה רבה

03/10/2018 | 10:59 | מאת: מלי

מ810 ל970. מה המלצתך לעשות? האם יש טעם בטיפול רביעי בשבוע הבא או לעשות פטסיטי כעת? האם לחזור לקרבו טקסול שעבדו פעם קודמת אבל המחלה חזרה אחרי חצי שנה או שיש חלופות אחרות? אודה לעצתך

יש מקרים של רמיסיה אחרי חזרה אבל היא לרב קצרה מההפוגה הראשונה אם הסמן ממשיך לעלות לאחר 3 קורסים , רצוי לשקול הדמיה כפט-סיטי על מנת לראות אם יש טעם להמשיך בדוקסיל בהצלחה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית