טיפול קו שני בסרטן שחלות ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

04/08/2018 | 22:16 | מאת: מלי

שלום רב אמא שלי סובלת מחזרת המחלה הארורה. בגלל שהחזרה קרתה אחרי קצת יותר מחצי שנה בחרו להחליף מקרבו וטקסול לדוקסיל. אמא סובלת אבל מתמודדת אבל נתקלת בתופעה שפחות ראינו בכל העלונים כאבים בבטן העליונה. אנחנו 16 ימים אחרי הטיפול הראשון והבטן העליונה כואבת לה .לאמא יש בקע סרעפתי גולש ,אני חייבת לציין. האם זאת תופעה סבירה? מה ניתן לעשות חוץ מלקחת משכך? כואב לה בשתי נקודות שהיו בהן ממאין של סנטימטר.האם יש קשר? תודה רבה מראש

לא נשמע שהכאב קשור לטיפול מומלץ טיפול בנוגדי כאב ולשקו גם סותרי חומצה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית