תוצאות קוניזציה לאחר אבחון cin2

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/07/2018 | 22:21 | מאת: רוני

לאחר אפ לא תקין, חשד ל- CIN 2-3 וקולפוסקופיה שגילה CIN2 עברתי קוניזציה והתוצאות היו fragments of endocervical epithelium with no pathological change transformation zne with acute and chronic inflammation and squamous metaplasia מה זה אומר? מה הטיפול המומלץ?

התוצאה מראה שלאחר הביופסיה לא נשאר ו תאים עם CIN II והתוצאה תקינה , זאת אומרת שהשינויים היו מזעריים וכעת דרוש רק מעקב

30/07/2018 | 07:29 | מאת: רוני

האם הוירוס נשאר בגוף?

30/07/2018 | 07:36 | מאת: רוני

אני מבינה שיש דלקת חמורה, האם לא צריך לטפל בה? אולי אנטיביוטיקה?

התשובה מראה שבניתוח הקוניזציה לא היה כל שארית לCIN זו תוצאה מצוינת ורצוי מעקב בעוד חצי שנה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית