בדיקת U.s.אצל רופא גינו/אונקו

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

13/07/2018 | 11:56 | מאת: ליאן

שלום ותודה רבה מראש, שאלה בבקשה, הלכתי לפני 3 שבועות אחרי שנים של הייתי אצל רופא שאינני מכירה ליד הבית שלי שבמקרה הוא גינו/אונקו לבדיקה שגרתית ולא כאב לי כלום מלא שנים. החליט לבדוק אותי לפתע בכבד ובכל הבטן (מה קשור לבדיקת גינקולוגיה). לאחר מכן עשה לי u.s ולאחריו אמר לי שיש לי קצת נוזל בחלל הרחם וצריך לקחת צינורית לבדוק כי כנראה בגלל הגיל מעל 60 יש הצרות בצוואר הרחם וסירבתי. לאחר הבדיקה שלו עד היום יש לי כאבי בטן למטה, בצדדים ימין שמאל, באמצע, למעלה מה לא. אני רוצה לשאול אותך ותענה לי בכנות, האם מבדיקת U.s קרה פעם שנגרם נזק אולי לחץ מדי ברחם או שחלות או אלוהים יודע מה, והאם מבדיקת בטן חזקה מאז שהכניס ידיים לבדוק כבד, טחול, לבלב ממש עמוק ניסה לתפוס (אני ממש ממש רזה) יכול להיגרם נזק לאיברים אני כבר לא יודעת מה לחשוב זה לא הגיוני שאחרי בדיקה כזאת כאבי תופת גם באמצע הלילה. אגב, חזרתי אליו לאחר שבוע רק לשאול אותו איך הרירית אמר שהיא דקה ואיך השחלות אמר שלא התמקד בהם ולא שם לב. ממש תמוה בעיני ! אנא ממך תשובך אולי תרגיע אותי. תודה תודה לך, ליאן.

הבדיקה ואולטרסאונד לא יכולים לגרום לכל נזק פנימי או לכאב מתמשך

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית