בדיקת רופא נשים נוזל ברחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

23/06/2018 | 15:51 | מאת: ליאנה

שלום פרופ נכבד וממש אודה לך אם תענה לי על השאלה הזאת. הייתי אצל רופא נשים בגלל פטריה. עשה לי בדיקה וגינאלית u/s ואמר שיש לי נוזל ברחם. רצה לעשות בדיקה עם קשית להוציא נוזל לא הסכמתי ואמר שכנראה בגלל שבגילי (65) הפתח סגור ואם לא יצליח אז חדר ניתוח להוציא נוזל ולא מסכימה. השאלה שלי שלאחר שעתיים ועד עכשיו 3 ימים גם מעיר אותי בלילה יש לי כאבים ממש חזקים בבטן תחתונה במיוחד בימין יש מצב שלחץ על השחלות או הרחם ממש חזק ונגרם נזק כי כל חיי עשיתי u/s ופעם ראשונה ככה סובלת באתי בריאה ויצאתי עם כאבים. בכל זאת אבקש לענות לי בבקשה על השאלה אני בלחץ היסטרי מהבדיקה שלא גרם לי לנזק. תודה רבה רבה,ליאנה.

הסיכוי שנגרם נזק הוא קטן ביותר לפעמים יכולים להיות קצת כאבים אחרי ניסיון בדיקה שכזאת אם הכאבים נמשכים פני לבדיקה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית