נטילת פרוברה וקבלת ווסת- מה צריך לעשות?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

22/05/2018 | 11:34 | מאת: נטלי

עקב נסיעה לחופשה בת 10 ימים, הגניקולוגית רשמה לי 40 כדורי פרוברה לקחת פעמיים ביום בוקר וערב, התחלתי אותם מס' ימים לפני הנסיעה לחופשה בדיוק כפי שנאמר לי מהרופאה. במהלך החופשה קיבלתי בכל זאת מחזור מלווה בכאבים לא רגילים ובטן נפוחה מאוד. המשכתי כרגיל את הכדורים. האם אני צריכה להפסיק את הכדורים? או להמשיך? מה אפשר לעשות כדי לעצור או להקל את המחזור? תודה רבה אני בת 29 ווסת סדירה

לפעמים הטיפול לדחיית הוסת לא עוזר ולכן אם כבר קיבלת וסת אין טעם בהמשך הכדורים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית