הריון מולרי מלא

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

18/05/2018 | 14:26 | מאת: רויטל

בת 43 ללא ילדים. הריון מולארי אחרי ivf. לפני גרידה בטא 130,000. וירידה עד בטא 40. עם הרבה קשיים בדרך. עלייה בעקבות שארית. ולאחר תקופה עלייה מינורית מ78 ל 83 ואז 75. החליטו שזה פלטו. אך מ 75 ירד עד 40. ביום א הבטא הייתה 40 וביום ה קיבלתי וסת. 1. האם תתכן וסת לפני איפוס בטא? 2. האם יש חשיבות לעלייה המינורית אם בסופו של דבר הבטא ירדה. כלומר האם אצטרך בכל זאת סיטי.

דרך כלל הוסת מגיע לאחר שהבטה יורד קרוב לאפס או מתאפס במידה והבטה ממשיך לרדת מ 40 וכפי שכרגע נראה שיהיה , אז כנראה שלא יהיה צורך בהמשך ברור או טיפול ומעקב בלבד

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית