אמא האהובה שלי עזרתך

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

20/03/2018 | 23:24 | מאת: הנריטה

ערב טוב אמי אהובתי סיימה בדצמבר טיפולי כימו(9 טיפולים וניתוח גדול) פט נקי מארקר אחרי ניתוח 11 אחרי טיפולי כימו 7 מטופלת שלושה וחצי חודשים רק באווסטין.מרקר ירד קבוע עד 6 בבדיקה אחרונה עלה מ6 ל6.7 1.האם עלייה כזאת אומרת משהו או נותנת אינדקציה? 2.אמא שלי סובלתבשבועייםהאחרונים מכאבי גב.קשור לאווסטין ?יכול לסמן חזרת מחלה? מאוד דואגת הבת שלה

המרקר תקין - אין משמעות לעליה הזו קרוב לודאי שכאבי הגב אינם קשורים לטיפול באווסטין או לחזרת מחלה , אבל כאבים נמשכים מומלץ להיבדק

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית