נגישות
נגישות

פרומולוט -נור וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

11/03/2018 | 16:47 | מאת: דינה

שלום,פרופסור בן אריה!בשל הדימום בתקופת מנופאוזה(?)ביום שישי התחלתי טיפול בפרומולוט -נור(5 מ''ג פעמיים ביום).מרגישה בחילה וכאבי בטן התחתונה.הכאבים עמומים הדימום שהתחיל ביום רביעי בלילה נפסק.כבר ביום חמישי בבוקר היו לי כאבי בטן התחתונה ובחילה,אך חלשים יותר. מרגישה בטן תחתונה נפוחה. האם כאבי בטן תחתונה ובחילה עלולים להתחזק בעקבות הטיפול? בתודה ובברכה, דינה

לקריאה נוספת והעמקה

לא סביר שיש קשר בין הטיפול לכאבי הבטן אם נמשכים פני לבדיקה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית