תוצאות לא טובות בבדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/01/2018 | 15:23 | מאת: שני

שלום בן אריה אני לאחר שתי קונזציות בראשונה cin 1ובשניהcin2 בבדיקה האחרונה ליפני חודש תשובה של פאפ ascus susp.hsil cin2+cin3 מה אתה מייעץ לעשות? אני בת 42 האים זה קרוב לסרטן צוואר הרחם ? אודה לך על תשובה פשוט זה מלחיץ

נראה שלא יהיה מנוס מקוניזציה נוספת אם טכנית זה ניתן לאחר 2 קוניזציות בעבר ואז בהתאם לתשובה של הקוניזציה צריך להחליט על כיוון טיפולי או מעקב

30/01/2018 | 00:42 | מאת: שני

שלום פרופסור בן אריה אים אחרי שני קוניזציות אין אפשרות לעשות מבחינה טכנית עוד קונזציה אז צריך להוריד את הרחם ? בבדיקת פאפ ליפני חודש cin2+cin3 ומתי זה הופך לסרטני מאיזה דרגה?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית