הבהרה לגבי הביופסיה החוזרת

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

27/01/2018 | 18:41 | מאת: שוב אני!

שלום,פרופסור בן אריה! תודה רבה על תשובתך המעודדת-כמו תמיד!!!! הרופאה שלקחה ביופסיה בפעם שנייה טענה שאם הדימום נפסק ושלושה שבועות אחרי מופיע דימום קל צריך לחפש מקור לדימום...ואמרה שכנראה שהביופסיה הראשונה לא נלקחה בסדר... האם מניסיונך היו לך חולות עם הסיפורים שדומים לי? סליחה על הניג'וס! תודה על הסבלנות. שבוע טוב!

מאמין שלא תהיה תשובה שונה ואז צריך להחליט מה הגישה הטיפולית התאימה ביותר למניעת דימומים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית