האם להמשיך טיפול באבסטין?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/07/2017 | 09:44 | מאת: טל

ד"ר אלון בן אריה שלום רב. אמא שלי נלחמת כבר שנה בסרטן השחלה.שלב 3 . היא קיבלה את הטיפול הבא.. 6 טיפולים של טקסול+קרבופולטין. 18 טיפולים של אבסטין. בדיקת הסיטי שבוצעה עם סיום הטיפולים מעידה על כך שאמא שלי נקייה מהמחלה. יש המלצה למרות זאת להמשיך לתת לה סידרה נוספת של אבסטין. טיפול זה אינו כלול בסל הבריאות. השיקול אינו כלכלי.. אבל אני חייבת לדעת אם יש בכך יעילות?

שאלתך נבדקה במחקר גדול והראו שיש יתרון להמשיך בטיפול התרופתי באוסטין כל עוד אין תופעות לוואי משמעותיות ואין עדות להישנות המחלה, בהצלחה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית