מבקשת עזרה בפענוח בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

23/02/2017 | 15:58 | מאת: סמדר

שלום ד"ר בן אריה עהרתי ניתוח לפירוסקופיה בו נכרתו שחלותי, טפולות, חצוצרות ובלוטות לימפה. רחמי נכרת לפני שמונה שנים. מתקשה להמתין בסבלנות עד לפגישה עם הרופא. תודה 1. Right ovary: - Morphologically compatible with serous borderline cystadenofibroma with extensive micropapillary pattern of growth (low grade non-invasive serous carcinoma). - No clear evidence of invasion in numerous tissue samples. - No residual ovarian tissue is seen. 2. Left ovarian mass: - Morphologically compatible with serous borderline cystadenofibroma with extensive micropapillary pattern of growth (low grade non-invasive serous carcinoma). - No clear evidence of invasion in numerous tissue samples. - No residual ovarian tissue is seen.

התשובה הפתולוגית מראה בשתי השחלות גידול בממאירות גבולית שהטיפול בו הוא כריתה כירורגית , אין בידי דו"ח הניתוח אך נראה שכל הגידולים שהיו בשחלות נכרתו ואז אין צורך בטיפול נוסף עם סיכויים מצוינים להחלמה

26/02/2017 | 00:39 | מאת: סמדר

תודה רבה!

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית