שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/07/2006 | 00:51 | מאת: פ.ר

שלום לך ד"ר בלסת תחתונה צד שמאל מתנדנדות לי בצורה קלה 2 שיניים טוחנות צמודות לאחת מהן גם יש סתימה והיא בעלת רגישות יתר.האם יש סיכוי להצילן.רופא שיניים אחד אמר שאין מה לעשות רופא אחר המליץ לעשות לשני השיניים טיפולי שורש ולהלביש עליהם כתר.כמו כן הציעו לי לעשות הקצעת שורשים. מה דעתךד"ר,אודה מאד עבור התיחסותך

31/07/2006 | 21:36 | מאת:

שלום רב, אם השיניים מתנדנדות- טיפולי שורש או כתרים לא יחזקו אותם. ישנה בעיה בסיסית שעלייך לטפל. ממליץ שתפני למומחה לחניכיים לצורך בדיקה וטיפול. תוכלי לפנות גם ליחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם בחיפה לצורך בדיקה וטיפול. טל. 04-8542983