בעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/01/2004 | 09:28 | מאת: מירי שטרית

שלום !!! אני מרים שטרית בת 39 לאחרונה השיניים שלי מתנדנדות והם לא רקובות הלכתי לרופא הרופא אמר שיש לי נסיגת חניכיים ושאני צריכה לעשות טיפול שיננית והקצאת שורשים ואז השיניים יתייצבו עשיתי את הטיפול שיננית ולא חל שיפור השיניים עדיין מתנדנדות איזה תרופה יש לבעיה זו ומה אתה ממליץ . יש לי כתרים בפה האם כשאני עושה ניתוח חניכיים הכתרים יכולים ליפול כי לחברתי זה קרה אחרי ניתוח וביגלל זה אני פוחדת לעשות ניתוח חניכיים אנא יעץ לי מה לעשות בתודה מרים

20/01/2004 | 23:36 | מאת:

מרים שלום, ממליץ על בדיקה חוזרת אצל המומחה לחניכיים לאחר שסיימת את הטיפול הראשוני. קשה לייעץ ללא בדיקה אולם שיניים או כתרים לא נופלים לאחר ניתוחים אלא בגלל אובדן תאחיזה חמור ביותר. רצוי שתתיעצי עם המומחה לחניכיים שלך לגבי החששות.

20/01/2004 | 23:37 | מאת:

מרים שלום, ממליץ על בדיקה חוזרת אצל המומחה לחניכיים לאחר שסיימת את הטיפול הראשוני. קשה לייעץ ללא בדיקה אולם שיניים או כתרים לא נופלים לאחר ניתוחים אלא בגלל אובדן תאחיזה חמור ביותר. רצוי שתתיעצי עם המומחה לחניכיים שלך לגבי החששות.