ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/05/2006 | 19:31 | מאת: סיגל

אני עומדת לעבור ניתוח בחניכיים ורציתי לדעת למה צריך לחכות אחרי הניתוח חצי שעה עד שהרופא יבדוק אותי? מה אני אמורה לצפות אחרי ניתוח כזה?האם יהיו לי כאבים חוץ מכאבי שיניים?

06/05/2006 | 22:37 | מאת:

סיגל שלום יכול להיות שהרופא רוצה לראות שאין לך דמומים. בד"כ אין כאבים למחרת הניתוח וגם לא מהשיניים. תתכן רגישות לקור וממליץ על משחות לשיניים רגישות.

03/06/2006 | 23:53 | מאת: לסיגל

סיגל שלום גם אני עברתי ניתוח בחניכיים,מחכים לאחר הניתוח שהרופא יראה שהכל בסדר ואין דימומים וכו, זה קצת כואר לוקחים אופטליגו. תרגישי טוב