ניקוי רגיל לאחר ניקוי עמוק

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/04/2006 | 10:51 | מאת: לולי

שלום עברתי לפני 3 חודשים "ניקוי עמוק". השיננית אמרה לי שכדי לשמור על תוצאות הניקוי, עליי ללכת לשיננית לניקוי "רגיל" כל 4 חודשים ולא כל חצי שנה (כפי שנהגתי לעשות עד כה). הרופאה לעומת זאת, קבעה לי תור לניקוי כבר עכשיו- כלומר- 3 חודשים אחרי הניקוי העמוק. אם כן, כל כמה זמן עליי לעבור "ניקוי"? כל 3 או כל 4 חודשים? (או שאולי רק בפעם הראשונה אחרי הניקוי זה צריך להיות אחרי 3 חודשים ולאחר מכן כל 4 חודשים?) תודה רבה

20/04/2006 | 23:58 | מאת:

שלום רב יש ללכת לשיננית לאחר ניקוי עמוק בצורה סדירה והתדירות נקבעת ע"י המומחה לחניכיים עפ"י מספר רב של גורמים. באופן כללי אני ממליץ ללכת יותר פעמים בהתחלה ולאחר זמן אני עושה "הערכה מחדש" ובודק את יעילות התחזוקה בתדירות שקבעתי. התחזוקות התכופות אינן מזיקות ומומלצות מאוד. במידה ותרגישי שאין לך אבנית המצטברת מהר ובמידה ואת מנקה היטב ניתן לאחר תקופה לעבור לתחזוקה תכופה פחות (כל 4 חודשים לדוג').