לד"ר אלי מכטה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/03/2006 | 21:25 | מאת: גלית

ברצוני לדעת היכן ניתן להתלונן על יחס משפיל מרופא פרטי ?הוא קרא לי שקרנית ורשלנית בגלל שלא הבאתי צילום פנורמי.בכל מקום שמכבד את עצמו משמרים לקוחות ומתייחסים אליהם בכבוד ולא ביחס מזלזל,משלמים ככ הרבה כסף כדי לשמר לקוח אחד,וישנם כאלה שפשוט מלכלכים את שמו של הלקוח.

06/03/2006 | 15:59 | מאת: חגית

קיבוע שיניים לאחר ניתוח חניכיים. שלום רב, לפני חודשים מעטים עברתי נתוח jbhfhho רבע פה. לסת תחתונה. הניתוח עבר בשלום. אח"כ : הומלץ לי על קיבוע שיניים, כדי שלא תהיה תזוזת שיניים.וכדי לייצב אותן. נעשה לי קיבוע : ע"י הדבקת סרט פלסטי שחיבר 3 שיניים זו לזו.בחלקן הפנימי. ההדבקה לא החזיקה מעמד, ונפלה 3 פעמים. אני חוששת מתזוזת שיניים.ומאד רוצה לשמור על תוצאות הניתוח לתקופה הארוכה ביותר שניתן. מה מומלץ לעשות? תודה.

12/03/2006 | 19:05 | מאת:

חגית שלום ממליץ לך לפנות לרופא שיעשה קיבוע חדש שלא ייפול במקום לנסות לתקן את הסרט הקודם. אם גם הפעם הוא לא יצליח תוכלי לפנות לרופא אחר.

12/03/2006 | 19:07 | מאת:

גלית שלום את יכולה להתלונן בהסתדרות לרפואת שיניים בישראל. www.ida.org.il או פשוט לעזוב את הרופא ולחפש רופא אחר.