דלקת חניכיים ושן מתנדנדת

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/02/2006 | 15:43 | מאת: פרנק

כתוצאה משימוש בתרופה נגד לחץ דם נוצרה התנפחות בחניכיים תחתונות. זה גרם להחלשות בסיס שן קדמית ימנית והיא מתנדנדת וגורמת להחמרה של דלקת סביבה. האם יש אפשרות להציל שן זאת ללא עקירה על ידי טכניקה כלשהי בעזרת השיניים השכנות אפילו בעזרת הדבקה אליהן או דרך אחרת ?

05/02/2006 | 23:20 | מאת:

פרנק שלום התרופה ללחץ דם לא גרמה למחלת החניכיים או להתנפחות מסביב לשן. יש היום אמצעים להציל שיניים כאלו אבל יש צורך בבדיקה וטיפול. ממליץ שתפנה למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול.