בעיות חניכיים??

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/01/2006 | 12:28 | מאת: ענבל

עברתי טיפולים ממשוכים בשיניים בשנים האחרונות, עקב התדרדרות של השיניים לאחר הריונות ותזונה לקויה. יש לי כ-6 כתרים, וברוב השיניים האחרות סתימות, ברובן שורש. באזור בו יש לי כתרים גם למעלה וגם למטה יש לי כאבים לסירוגין בלעיסה ובנשיכה. אני לא יכולה לאכול דברים קשים בצד הזה של הפה. השיניים שוייפו וזו לא הבעיה. רופא השיניים שלי טוען שהוא רואה בעיות בחניכיים. אז למה זה כואב? מה זה יכול להיות? מדובר בבעיה של חודשים ארוכים אם לא שנה ויותר. למי פונים? ואם רופא ממומחה חניכיים איך מוצאים אחד טוב? תודה ענבל

29/01/2006 | 19:33 | מאת: אליהו

נודה לכם אים תפרסמו מודעה זאת תודה אליהו !! יש טיפול אמיתי ומנוסה מזה 13 שנים לטיפול בנסיגת חניכיים הטיפול עוצר את נסיגת החניכיים..אבנית. ניקוי ומניעת היוצרות אבנית מחדש ,דימומים ודלקות,ריח רע מהפה,מנקה את כל סוגי הבקטריות בחלל הפה.ובונוס מלבין שיניים טבעיות!!!באחריות אליהו "טוהר -השמן" ניתן לפנות דרכנו לאנשים שניסו ומוכנים להמליץ ,איכות חיים אחרת 052-2286523

05/02/2006 | 23:05 | מאת:

ענבל שלום לא אמורים להיות כאבים בשיניים. ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים לבדיקה כיוון שיכולים להיות מספר רב של בעיות החל מבעיות בשיניים עצמם ובחניכיים. את רשימת המומחים לחניכיים תוכלי למצא באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים ובאיגוד לפריודונטיה ולאוסאואינטגרציה. תוכלי לבא לבדיקה וטיפול לבית חולים רמב"ם. טל. 04-8542983 בשעות הבוקר.