האם אני צריכה רופא לחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/01/2006 | 19:14 | מאת: מירב

אני בת 31 לאחר לידה בכל תקופת ההריון החניכיים דיממו נאמר לי כי יש קשר בין רמת ברזל לדימומי חניכיים. כיון אני 5 חודשים ועדיין מדממת השיניים שלי רגישות מאוד. ונדמה לי שמתחיל להיות לי חור בשן. אני עד כה בריאה בשיניים ללא אף סתימה. לאן אני צריכה לפנות למרפאה שיש בה גם רופא שיניים וגם רופא לחניכיים או שזה ביחד.

05/02/2006 | 22:47 | מאת:

מירב שלום 5 חודשים לאחר הלידה הם הרבה זמן להמשך הדימומים, ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים שזו התמחות נפרדת. אין קשר בין חורים בשיניים לבעיות בחניכיים. את צריכה לפנות לרופא שיניים ולטפל בחורים וכו' ולרופא חניכיים לטיפול במחלת החניכיים. רשימת המומחים מופיעה באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים ובאתר של האיגוד לפריודונטיה ולאוסאואינטגרציה.