פטריה בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

08/01/2004 | 21:23 | מאת: שאלה דחופה

שלום רב אני מקווה שאקבל כאן תשובה מהירה ומיעלה כי נמאס לי כבר מהפורום בגלל שלא עונים ומתיחסים לשאלות שלנו בבקשה לחזור אליי בתשובה שאלתי היא שאני סובל מריח פה רע ואני חושב שיש לי פטרייה בפה כי שאני יושן יורד לי דם מהפה גם יש לי שכבה לבנה על הלשון מזה יכול להיות? מה הטיפול לזה ? אם אפשר לקבל שם תרופה מסויימת שתפטור לי הבעייה המטרידה בכבוד רב לכם

20/01/2004 | 22:42 | מאת:

שלום רב, אין קשר בין פטריה בפה לדימומים, ולכן רצוי שתבדק ע"י רופא מומחה לחניכיים. הריח הרע מהפה יכול לנבוע מהשכבה הלבנה על הלשון ולכן ללא קשר לצורך להבדק יש לצחצח את הלשון כל יום.