דלקת חניכיים כרונית / אפטות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

01/01/2006 | 11:05 | מאת: רונה

שלום ושנה אזרחית טובה סובלת לסרוגין מדלקת חניכיים, רגישות רבה ודימום בעת שטיפת השיניים מטופלת בכל האמצעים הקיימים כולל טיפולי שיננית עקביים, שטיפות למיניהן. יש לי תותבת עליונה (נשלפת), מחבר 4 שיניים טוחנות לכל צד ^^^^~~^^^^ . לעיתים אפטה (בודדה) בחניכיים או במקומות רכים בחלל הפה. מה עושים? תודה

11/01/2006 | 11:58 | מאת:

רונה שלום אנחנו עונים כל כמה ימים על השאלות באתר. ולשאלתך, ממליץ לך ללכת למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול במיוחד לאור העובדה שאת מטפלת והולכת לשיננית בקביעות ועדיין יש דימומים. ולמיטב ידיעתי לאפטות אין קשר למחלת החניכיים. לאפטות ניתן לשים משחה להקלה בלבד כדוגמת Oracort E